خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. خام گیاهخواری شامل سبزیجات خام و میوهها، آجیلها و پوره آنها، حبوبات و جوانههای گیاهی، دانههای گیاهی، روغنهای گیاهی، گیاهان دریایی، رستنیها و میوهای تازهاست.خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. در این رژیم غذایی همه غذاها با منشاء حیوانی، و همه غذاهای طبخ شده در دمای بالاتر از ۴۸ درجه سانتیگراد ( ۱۱۸ فارنهایت) حذف شدهاند. خام گیاهخواری شامل سبزیجات خام و میوهها، آجیلها و پوره آنها، حبوبات و جوانههای گیاهی، دانههای گیاهی، روغنهای گیاهی، گیاهان دریایی، رستنیها و میوهای تازهاست. مدلهای مختلف خام گیاهخواری وجود دارد، که شامل خام میوه خواری، آبمیوه خواری، جوانه خواری میشود.
خام خواری(خام گیاهخواری) تغذیه با مواد خام گیاهی است که طبیعت آن را در برابر اشعه خورشید ساخته و پرداخته و در اختیار بشر قرار دادهاست، بدون این که دخالتی از نظر پختن، حرارت دادن، بو دادن و کنسرو کردن در آن بشود و یا فعل و انفعالات شیمایی در آن انجام گردد تا در نتیجه موجب تغییر حالات فیزیکی یا شیمیایی آن بشود.غذاهای خام گیاهخواری شامل انواع میوه جات، سبزیجات و یا سالادها، آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، کنجد و انواع جوانهها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوهای و غیرهاست که به صورت خام و طبیعی مصرف مینمایند که میتوان آنها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد.
میوه های درختی به عنوان وعده های اصلی مصرف می شود به خاطر اینکه انرژی خورشیدی را دریافت می کنند، انرژی بیشتری نسبت به میوه های زمینی دارند.
در رژیم میوه خواری، با توجه به اینکه فعالیت معده انسان، در سه مرحله دفع (4 صبح تا 12ظهر)، گوارش(12ظهر تا 8 شب) و جذب(8شب تا 4 صبح) انجام می شود، صبح را با یک لیوان آب همراه با لیمو تازه شروع می کنند و یک ساعت بعد فقط یک نوع میوه میل می شود. حدود یک ساعت طول می کشد تا این میوه جذب شود و بعد از یک ساعت میوه دیگری صرف می شود. در وعده ناهار، سالاد و برای شب هم از نوع دیگری میوه استفاده می شود.
آزمایش آی جی اف چیست ؟ (Igf-1)
آیا هرگز در این مورد شنیده اید؟ آی جی اف- ۱ مخفف “عامل رشد مشابه انسولین شماره یک” است. من آن را مشابه کلسترول می دانم. زیرا وقتی برای اندازه گیری کلسترول فردی، خون او را مورد آزمایش قرار می دهیم، به چه نتیجه ای می رسیم؟ به اینکه این فرد در آینده به مشکل قلبی دچار می شود یا نه؟ لزوماً منظور همین حالا نیست، بلکه شاید ۱۰ سال آینده باشد. اگر ما آزمایش خون بگیریم، و سطح آی جی اف- ۱ را اندازه گیری کنیم، در صورت بالا بودن آن، خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. سرطان پروستات در مردان، و سرطان سینه در زنان.
فهرست گیاهانی که برای درمان سرطان مفید است :
1. ریحان :
این گیاه حاوی خواص آنتی اکسیدانی، آنتی ویروسی، آنتی باکتریال، ضدجهش ژنی و ضدتومور است که از انواع ترکیبهای موجود در آن نشات میگیرد. عصاره ریحان دارای خاصیت ضدمیکروبی است. همچنین بررسیها در مورد تاثیر ریحان بر میکروب هلیکوباکترپیلوری که عامل زخم معده است نشان میدهد «متانول» و «بوتانول» موجود در آن خاصیت ضدباکتریایی قوی دارند. تاثیرات ریحان تنها به خاصیت ضدمیکروبی آن محدود نمیشود زیرا شواهد حاکی از آن است که این گیاه میتواند آسیبهای اکسیدیته ناشی از فعالیت مولکولهای رادیکال آزاد را در نمونههای جانوری کاهش دهد. همچنین خاصیت ضدسرطانی ریحان ممکن است به تواناییاش در تاثیرگذاری بر عفونتهای ویروسی مرتبط باشد.
2. زیره سبز :
اگرچه بررسیهای آزمایشگاهی آشکار ساخته که این گیاه خاصیت بالقوه آنتیاکسیدانی دارد اما هنوز این خاصیت در آزمایشهای انسانی به طور دقیق مورد مطالعه قرار نگرفته است. هرچند در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده روی موشها و تاثیر این گیاه بر درمان انواع سرطان به بررسی نقش آن در سرکوب تومورهای سرطان پوست پرداخته شد. ترکیبات ضدسرطانی موجود در زیره سبز موسوم به «گلوتاتیون–S– ترانسفراز» (GST) خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهند.
3. هل :
این گیاه نیز همچون بسیاری از گونههای دیگر گیاهی از خواص آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. بررسیها نشان میدهد که هل، ترکیب azoxymethane را که در بروز سرطان روده تاثیر دارد با خواص ضدالتهابی و ضدتکثیری در بدن کاهش میدهد و در نتیجه از بروز این سرطان پیشگیری میکند.
4. دارچین :
در چندین مطالعه مختلف به بررسی خواص آنتیاکسیدانی این گیاه پرداخته شده است. به طور مثال در بررسی که روی نوعی موش انجام گرفت مشخص شد رژیم غذایی حاوی پودر پوست این گیاه، فشار اکسیدیته را که عامل بروز سرطان است، کاهش میدهد. همچنین عصاره دارچین از رشد هلیکوباکتر پیلوری در آزمایشگاه جلوگیری میکند که فاکتور خطرزای شناخته شده در سرطان معده و سرطان پانکراس است.
درمان سرطان با گیاه خواری لیست گیاهانی که برای درمان سرطان مفید است
5. میخک :
در حالی که در هیچ مطالعهای تاکنون به تاثیر استفاده از این گیاه در پیشگیری از بروز سرطان در انسان پرداخته نشده اما چندین بررسی محدود روی موشها حاکی از تاثیرگذاری آن به خصوص در تعدیل فرایندهای سمیزدایی سلولی است. این فرآیندها اگر در بدن افزایش یابند خطر بروز سرطان را تشدید میکنند.
6. گشنیز :
نتایج چندین مطالعه انجام شده روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که دانههای گشنیز در مراقبت از کبد در برابر سرطان تاثیر دارند. هرچند هنوز مطالعات اندکی درباره خواص ضدسرطانی این گیاه صورت گرفته اما همین یافتههای اندک نیز حائز اهمیت است.
7. زیره سیاه :
«تیموکینون» یکی از ترکیبات اصلی در دانه زیره سیاه است که دارای خواص آنتی اکسیدانی، آنتی میکروبی، ضدالتهابی و پیشگیریکننده سرطان است. همچنین شواهد حائز اهمیتی وجود دارد که بر توانایی این ترکیب در جلوگیری از تکثیر سلولهای توموری اشاره دارد. همچنین میتوان بر توانایی این ترکیب در جلوگیری از تشکیل رادیکالهای آزاد در سلولهای سالم اشاره کرد.
8. سیر :
آزمایشهای کلینیکی روی سیر و ترکیبهای مرتبط با آن نشان میدهد که این گیاه احتمال ابتلا به سرطانهای ریه، پوست، روده و سینه را پایین میآورد. توانایی سیر در جلوگیری از رشد تومورها به دلیل وجود ترکیبات مختلف و طبیعی ضدسرطانی موجود در آن است.
9. زعفران :
شواهد قابل توجهی بر قابلیت این گیاه در جلوگیری از ابتلا به سرطان وجود دارد. همچنین این گیاه میتواند روند تکثیر سلولهای سرطانی پوست را متوقف کند. هرچند مکانیزمی که زعفران بواسطه آن از تکثیر تومورها پیشگیری میکند به طور کافی مورد بررسی قرار نگرفته اما متخصصان ترکیباتی را در زعفران شناسایی کردهاند که خواص ضدسرطانی آنها آشکار شده است.