سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

ارتباط گوشت قرمزبا سرطان معده

Image result for ‫ارتباط گوشت قرمز با سرطان معده‬‎

تحلیل جدیدی از کارشناسان اروپایی، ارتباط چشمگیری را میان نوعی از سرطان معده و مصرف گوشت، به‌ویژه در مردان و زنان مبتلا به عفونت H.پیلوری نشان می‌دهد. این تحقیق که در مارس ۲۰۰۶ در مجله انستیتو ملی سرطان منتشر شد بر روی بیش از ۵۲۱.۰۰۰۰ مرد و زن انجام پذیرفت.

محققان ارتباط آماری مثبت و بارزی میان مصرف گوشت – شامل گوشت قرمز تازه، گوشت قرمز فرآوری شده و مرغ – و سرطان در بخش پایینی معده یا سرطانگاستریک غیرکاردیا، گزارش داده‌اند. هر افزایش ۱۵۰ گرمی در میزان استفاده از گوشت ۵/۲ برابر خطر افزایش ابتلا به سرطان را نشان می‌دهد. یک ارتباط آماری مثبت نیز در استفاده از گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده دیده می‌شد. به‌نظر می‌رسد تمام این وابستگی‌ها به مبتلایان به عفونت HH.پیلوری محدود شده است.

 چنین ارتباطی در مورد سرطان گاستریک کاردیا که در ۳/۲ سانتی‌متر بالای معده اتفاق می‌افتد، دیده نمی‌شود. همچنین ارتباطی بارز و غیرآماری میان مصرف گوشت به‌طور کلی یا گوشت قرمز فرآوری شده و سرطان مری که سرطانی در حال افزایش در ایالات متحده است، دیده می‌شود.

عفونت H.پیلوری برای ابتلا به سرطان معده یک عامل خطرزا محسوب می‌شود. اما پژوهندگان استدلال می‌کنند که عوامل ناشناخته دیگری هم باید نقشی در ابتلا به سرطان معده ایفا کرده باشند. زیرا اگر چه مصرف گوشت قرمز در طول دهه‌های اخیر در بیش‌تر کشورهای اروپایی افزایش‌یافته، اما رواج عفونت HH.پیلوری و وقوعسرطان گاستریک غیرکاردیا در همان دوره کاهش یافته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد