افراط در مصرف فست فودها، بویژه سوسیس و کالباس و همچنین غذاهای مانده از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا است.سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونت های مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی انگل های روده ای و سابقه سنگ های صفراوی در بیمار خطر ابتلابه سرطان کیسه صفرا را افزایش می دهد. کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بی حالی از علائم ظاهری سرطان کیسه صفرا است اگر این بیماری به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود، اما در بیشتر مواقع، سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده می شود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطان های دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار می شود.کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند، با تشخیص زودهنگام، جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری می شود و مشکلی برای بیمار به وجود نمی آید. شیمی درمانی و پرتودرمانی بعد از عمل جراحی نیز در این سرطان از راهکارهای موثر برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.
افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سی تی اسکن و انجام ام. آر.آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.
استفاده از پستانک، ممنوع!
استفاده از پستانک می تواند زمینه بروز عفونت را در کودکان و نوزادان به وجود آورد و به خانواده ها توصیه می شود به هیچ عنوان پستانک در دهان فرزندان شان نگذارند. هر چقدر هم پستانک تمیز نگه داشته شود باز هم مکانی برای تجمع انواع میکروب ها و انگل هاست که می تواند نوزاد را بیمار کند. کودکانی که از پستانک استفاده می کنند بیشتر دچار عفونت ها، زخم های دهانی و آلرژی می شوند. مکیدن پستانک همچنین باعث تاخیر در حرف زدن کودک شده، ضمن این که در بروز اختلال رشد در شیرخواران هم اثرگذار است.
استفاده از پستانک باعث بروز مشکلات در رویش دندان کودکان می شود، استفاده از پستانک می تواند در بی نظم شدن دندان ها نقش داشته باشد، زیرا باعث می شود به مرور زمان دندان های جلو و بالابه سمت بیرون کج شده و فک بالاو پایین همتراز نشود.