سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

آیا پروتز سینه باعث سرطان سینه میشود؟

Image result for ‫آیا پروتز باعث سرطان سینه میشود‬‎

پروتز سینه مانند پروتزهایی که در جاهای دیگر بدن استفاده می‌شود، ضرورت‌های خاصی داشته و نباید بی‌دلیل استفاده شود. معمولا این اعمال از نظر زیبایی شناسی در زنان بخصوص زنان جوان حائز اهمیت است و در بعضی از موارد برای رفع مشکلات ظاهری بدن ناچار به پروتزگذاری هستیم. در عین حال این نوع اعمال نیز عوارض و خطراتی دارند.

عوارض پروتز سینه

 پروتز سینه سبب بروز سرطان سینه نمی‌شود، از عوارض نادر پروتزهای سینه، ابتلا به سرطان‌های خاصی است که از بافت پستان منشاء نمی‌گیرند. امکان بروز چنین سرطان‌هایی در پی پروتزگذاری یک در ۱۰۰هزار است و بنابراین باز هم تاکید دارم پروتز موجب سرطان سینه نمی‌شود. از مهم‌ترین عوارض پروتز سینه، عفونت‌ است. پروتز سینه نیز مانند دیگر پروتزها که در زانو یا جاهای دیگر بدن به کار می‌رود، یک جسم خارجی است و شانس ایجاد عفونت را دارد. گاهی آن عفونت‌ها به قدری شدید است که قادر به حفظ پروتز در بدن فرد نیستیم و باید آن را خارج کنیم.پارگی پروتز را از دیگر عواملی دانست که موجب ایجاد عوارض در فرد می‌شود و افزود: گاهی اوقات ممکن است کپسول اطراف پروتز که مانند غلافی دور پروتز است، دچار پارگی شود. در اثر این پارگی‌ها ممکن است ژل یا سلیکون موجود در پروتز به بافت سینه یا غدد لنفاوی نفوذ کند و مشکلات جدی را برای فرد به وجود آورد. البته پارگی پروتز به راحتی و یا مانند فیلم‌های فضای مجازی در اثر تغییر فشار رخ نمی‌دهد. پارگی به جنس پروتز و مدت زمانی که در بدن است، بستگی دارد. مدت زمان استاندارد تعویض پروتز نیز هر ۱۰ سال یک بار است. بنابراین اگر مدت‌ زمان بیشتری در بدن باقی بماند، امکان پارگی خود به خودی آن وجود دارد؛ ضمن اینکه پروتزهای نسل قدیم بیشتر مستعد پارگی خودبخودی هستند.عوارض پارگی با پروتزهای جدید که از جنس سلیکون هستند، به دلیل قوام بهتر، کمتر است ولی امکان بروز در آن‌ها نیز وجود دارد، گفت: گاهی هم ممکن است پارگی داخل کپسول خود پروتز رخ دهد و هیچگونه ترشحی به بافت سینه یا غدد لنفاوی نداشته باشد و در این موارد پارگی در ام‌ارآی یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود. در این صورت اگر بیمار علامتی مانند درد، عفونت یا التهاب نداشته باشد فقط بیمار را تحت نظر می‌گیریم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد