سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

سرطان و انواع آن

همه چیز درباره انواع سرطان ها , از پیشگیری , علایم و درمان( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

تشخیص سرطان پانکراس از طریق زبان

دانشمندان چینی با الهام از طب سنتی چین سرطان پانکراس را از طریق زبان تشخیص می‌دهند.

 سرطان پانکراس جزو شایع‌ترین سرطان‌ها نیست اما یکی از کشنده‌ترین آنها است. انجمن سرطان آمریکا دریافت که تنها 8 درصد از افراد مبتلا به سرطان، بیش از 5 سال زنده خواهند ماند.یک مطالعه جدید با الهام از طب سنتی چینی راه امیدوارکننده‌ای را برای تشخیص بیماری در مراحل اولیه ارائه کرد که شانس زنده ماندن را افزایش می‌دهد.علت مرگبار بودن سرطان پانکراس این است که این نوع سرطان اغلب بدون هیچ علائم آشکاری تا مراحل پیشرفته‌ای رشد می‌کند و زمانی که بیماری فرد تشخیص داده می‌شود برای درمان موثر دیر شده است، بنابراین یافتن راهی ارزان و آسان برای تشخیص این بیماری در مراحل اولیه موضوع مطالعه بسیاری از محققان است.به همین منظور دانشمندان چینی در مطالعه‌ای نشان دادند که باکتری‌های روی زبان می‌تواند به عنوان یک شاخص بیماری مورد استفاده قرار گیرد.

در سال‌های اخیر میکروبیوم‌های روده مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته اما روده به طور ویژه تنها پناهگاه جمعیت بزرگی از باکتری ها در بدن نیست بلکه دهان و زبان نیز دارای این میکروبیوم‌ها هستند. مطالعه جدید نشان داده که باکتری‌ها در دهان می‌توانند نقش مهمی را در تشخیص انواع بیماری‌ها از جمله سرطان، آلزایمر و ... ایفا کنند.از آنجایی که این تحقیق از روش اصلی تشخیص بیماری در طب سنتی چینی الهام گرفته است، محققان تصمیم گرفتند که صحت این روش را با استفاده از فناوری توالی DNA اثبات کنند.محققان میکروبیوم‌های 30 نفر از بیماران مبتلا به سرطان بدخیم پانکراس را در مراحل اولیه و 25 نفر سالم را مورد بررسی قرار داده و به مدت سه ماه هیچ گونه داروی آنتی‌بیوتیکی را به آنها ندادند. در نهایت محققان به نتایج قانع‌کننده‌ای از این روش دست پیدا کردند و متوجه تفاوت‌های ویژه‌ای در ترکیب میکروبیوم‌های زبان‌ افراد سالم و افراد بیمار شدند.راه‌های تشخیص این نوع سرطان پرهزینه و دشوار است بنابراین این روش جدید نه تنها می‌تواند هزینه‌ها را کاهش دهد بلکه شانس زنده ماندن بیماران را نیز افزایش می‌دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد